Find vej: Forside » Artikler » Acronis udvider distributionsaftale med Liga i Danmark, Norge og Finland

Acronis udvider distributionsaftale med Liga i Danmark, Norge og Finland


Den danske IT-distributionsvirksomhed, Liga, udnævnes til hoveddistributør for Acronis i tre nordiske lande.København – 22. september 2016 – Acronis, en verdensførende leverandør af hybrid beskyttelse af internetdata, har i dag annonceret, at virksomheden udvider sin aftale med den danske IT-distributionsvirksomhed, Liga. Den udvidede aftale medfører bl.a., at Liga påtager sig rollen som hoveddistributør af Acronis’ produkter i Danmark, Norge og Finland.

Den nye aftale, som effektueredes pr. 1. juli 2016, har ikke blot resulteret i, at Liga er ansvarlig for alle salgsaktiviteter, men også, at virksomheden nu har ansvaret for markedsføring af Acronis’ sikkerhedskopieringsprodukter og produkter til sikring ved totalt nedbrud på tværs af regionen.

I takt med, at salgs- og markedsføringslandskabet bevæger sig væk fra en traditionel salgsmodel og begynder at inkludere mere indholdsbaseret markedsføring, handler overleveringen af yderligere ansvarsområder til Liga om at sikre, at den rette viden er tilgængelig for Acronis’ partnere såvel som kunder.

Acronis adskiller sig fra andre udbydere af databeskyttelsesløsninger, fordi virksomheden leverer en komplet, hybrid arkitektur til beskyttelse af internetdata, der er kompatibel med eksisterende udbydermiljøer og samtidig tilbyder problemfri understøttelse af deres administrations- og virksomhedssupportsystemer.

Acronis tilbyder en komplet, hybrid portefølje af løsninger til beskyttelse af internetdata integreret i en samlet administrationsplatform, der giver direkte adgang til sikkerhedskopiering, internetlagring, sikring ved totalt nedbrud og sikker filsynkronisering og -deling. Acronis Backup Cloud, der er baseret på Acronis AnyData Engine, tilbyder en pålidelig platform med en høj grad af brugertilpasning, der sikkerhedskopierer data fra enhver kilde og gendanner dem til alle destinationer og systemer.

I en kommentar til udnævnelsen udtaler Jakob Olsen, Acronis’ Vice Preseident og Managing Director for det europæiske marked: ”Vi har altid haft et fantastisk samarbejde med Liga, og de har været en vigtig distributør for os lige siden 2011. Virksomhedens ansatte er højt kvalificerede og erfarne, og udnævnelsen af Liga til hoveddistributør for regionen er det naturlige, næste skridt i vores samarbejde”.

Bjarke Alling, CEO, Liga tilføjer: ”Acronis tilbyder avancerede løsninger til sikkerhedskopiering og sikring ved totalt nedbrud, og vi oplever en stigende efterspørgsel på virksomhedens kundevenlige produkter. Vi er naturligvis både glade og stole over at blive udnævnt til hoveddistributør af Acronis’ produkter i Danmark, Norge og Finland. Den nye rolle giver os mulighed for at kommunikere både partnernes serviceudbud og de mange fordele ved Acronis’ produkter til vores kunder – i samarbejde med Acronis’ partnere”.

Om Acronis:
Acronis fastsætter normen for hybrid beskyttelse af internetdata med virksomhedens løsninger til sikkerhedskopiering, internetlagring, sikring ved totalt nedbrud og sikker filsynkronisering og -deling. Acronis er stiftet i 2003 og beskytter data for mere end 5 millioner privatbrugere og 500.000 virksomheder i over 145 lande. Med mere end 100 patenter er en række Acronis-produkter blive udnævnt til årets produkt, og virksomhedens sortiment spænder over en lang række løsninger, herunder datavandring, -kloning og -replikering.

Om Liga:
Liga er en markedsførende, dansk IT-distributionsvirksomheden inden for IT-sikkerhedsbranchen, der tilbyder brugervenlige og intelligente løsninger til identitetsstyring og adgangskontrol.

Lagt på bukom.dk den 27-09-2016 af Thomas