Find vej: Forside » Artikler » FFW er navnet på nyt digitalt bureau

FFW er navnet på nyt digitalt bureau


Bysted, Propeople og Chainbizz, Blink Reaction og Geekpolis går sammen om at skabe et nyt globalt bureau under navnet FFWFFW, et digitalt bureau “built on technology, driven by data, and focused on user experience”, annoncerer sin officielle lancering i dag. FFW samler de 5 Intellecta-ejede virksomheder Bysted, Propeople, Chainbizz, Blink Reaction og Geekpolis. Det nye bureau har i alt 420 ansatte i 11 lande fordelt på 19 kontorer.

Det nye brand, FFW, er bygget op omkring virksomhedens værdier, ambitioner og styrker. Det indtager en unik position på den globale scene for digitale bureauer med en kerne af teknisk kompetence bundet sammen med digital strategi og kreativitet. FFW kan tilbyde sine kunder en samlet palette af insights, strategy, creative, technology og optimization. En lang række af verdens største brands er allerede på kundelisten, blandt andre General Electric, Pfizer, Stanford University og i Danmark Københavns Kommune, Egmont og TDC.

Virksomhederne bag FFW har siden år 2000 stået bag mere end 1.000 tekniske løsninger og har nu samlet et af markedets mest kompetente tekniske teams. FFW laver løsninger på en række CMS platforme og er med 420 medarbejdere ikke alene verdens største Drupal bureau, men har også førende kompetencer indenfor Sitecore, EPIserver, Wordpress, Android og iOS. Desuden har man et globalt et team på 40 user experience, design og branding specialister.

FFW er en del af Intellecta Group (som er noteret på NASDAQ OMX) og er under ledelse af Michael Drejer, som har været Propeoples Global CEO siden starten for 15 år siden. Jesper Malmborg, der også var co-founder i Propeople, fortsætter som CEO Danmark med ansvaret for den samlede danske aktivitet på kontorerne i Århus, Odense og København.

Jesper Malmborg udtaler: “Det er fantastisk at få så mange kompetente mennesker i ryggen og det giver den danske del af virksomheden et kæmpe boost. Vi glæder os til at bygge videre på de gode resultater vi har skabt allerede for vores danske kunder.”

Angående FFWs fremtidsplaner, forklarer Michael Drejer: “FFW har muligheden for at udfylde et hul i bureauverdenen. Vores konkurrenter er enten fokuseret på teknologi eller på en blanding af strategi og kreativt, men uden en evne til fuldt ud at forstå den anden side. FFW er det bureau som kan samle de to sider og tilbyde vores kunder ekspertise på begge felter.”

Om FFW
FFW er et digital bureau “built on technology, driven by data, and focused on user experience.”

Vi har bygget kreative, brugervenlige, digitale løsninger, som leverer resultater for vores kunder, verdens største brands, igennem 15 år. Mere end 400 af vores friends from work laver det de elsker hver dag på vores 19 kontorer i hele verden.

FFW er en del af Intellecta Group. Virksomhederne i gruppen er Bysted AB, Hilanders AB, Intellecta Corporate AB,ISBIT GAMES AB, Rewir AB, River Cresco AB, Unreel AB og Wow Events AB.

Intellecta AB er noteret på NASDAQ OMX Stockholm og har omkring 550 ansatte i Sverige, Danmark, Østrig, Tyskland, Holland, England, Bulgarien, Moldavien, Ukraine, Brasilien, USA, Vietnam og Kina.

Lagt på bukom.dk den 12-05-2015 af Thomas