Find vej: Forside » Artikler

Velkommen til vores store artikel database. Vi opdatere løbende med nye artikler & nyheder med alt om kommunikations- og reklamebureauer. Det vil snart blive muligt for vores kunder og brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder & artikler til vores database.

Det er en gave for livet at dyrke motion

Kun godt 1 ud af 10 piger og 2 ud af 10 drenge på elleve år lever op til Sundhedsstyrelsens anbefaling om at være fysisk aktive en time om dagen. Derfor opfordrer en ny kommunikationsindsats på Facebook forældre til 10-13-årige til at støtte deres børn i at være aktive.Danske unge ligger i bunden af skalaen i forhold til at dyrke nok motion i løbet af ugen, sammenlignet med resten af Europa. Den største udfordring for danske børn er, at de ikke er moderat aktive de anbefalede 60 minutter om dagen. Derfor er indsatsen henvendt til forældrene med børn i målgruppen og kommer med ideer og inspiration til, hvordan de kan støtte deres børn i at være fysisk aktive. ”Vi ved, at de forældre, som støtter deres børn i at dyrke motion, og som også er gode rollemodeller for deres børn, har mere aktive børn. Derfor håber vi, at indsatsen bliver delt og liket på Facebook, så den kan nå bredt ud og..

Serieiværksætter Morten Strunge investerer i ny dansk startup, der vil ruske op i autobranchen

Den nye danske startup Rubberduck, er kommet stærkt fra start og fik i starten af denne uge et ekstra skub, da serieiværksætter Morten Strunge valgte at investere i virksomheden. Investeringen kommer blot tre uger efter den nye tjeneste blev lanceret, og iværksætterne bag Rubberduck har store ambitioner med tjenesten, der skal skabe en helt ny serviceoplevelse for de danske bilejere.Den danske bil-concierge Rubberduck har fået en flyvende start, efter de for blot 3 uger siden åbnede dørene op for en ny service, der skal gøre det slut med besværlige og tidskrævende mekanikerbesøg, når der skal skiftes mellem vinter og sommerdæk. I denne uge har tjenesten fået et ekstra skud benzin, da de underskrev en investeringsaftale med en af Danmarks mest succesfulde iværksættere, Morten Strunge, der går aktivt ind som angel investor og bestyrelsesmedlem i virksomheden. Manglende innovation i..

Email Marketing Trends 2017

I 2017 vil email marketing fortsætte med at blive mere målrettet og intelligent. Tiden hvor en til mange kommunikation var godt nok - er definitivt forbi. Og de bedste marketing personer arbejder nu intelligent med data og adfærd.En anden hoved trend i 2017, indenfor email marketing, er marketing automation der er en stribe værktøjer, hvis hovedformål er at automatisere opsamling af viden og handlinger, og gøre disse til genstand for automatiserede kampagner. Sidst men ikke mindst er den fortsatte mobile dominans, hvor 2017 vil gøre visse målgruppers email modtagelse til en ren mobil af slagsen. Generelt forventer eMailPlatform en åbningsprocent på smartphones, der vil ligge mellem 54-58 procent. Stort set i samme leje som i 2016. De rene mobile brugere, altså den unge generation der hvert år adapterer en naturlig anvendelse af email, vil ligge meget tæt på 100% i anvendelsen af..

Ny butikskoordinator i Panasonic Center

Panasonic Center kæden har pr. 1. juli ansat ny butikskoordinator, Lars Dahlstrøm. Hans opgaver vil være at hjælpe butikkerne i kæden med planlægning af lokal markedsføring og den daglige butiksdrift.Lars Dahlstrøm har en spændende profil. Han kommer fra en stilling som Medie/salgskonsulent hos Jysk Fynske Medier P/S, hvor han har været de sidste 4 år. Tidligere har han arbejdet som butikschef i expert Assens i 7 år og før det førstemand i en 2tal butik i Silkeborg i 6 år. Direktør for foreningen, Jens Krogh, ser frem til samarbejdet:“Lars har således både de nødvendige kompetencer og solid erfaring, så han på bedste måde kan supportere vores butikker både med hensyn til planlægning af lokal markedsføring og egentlig butiksdrift.”Som butikskoordinator er det Lars’ opgave at hjælpe de lokale butikker med den daglige drift, merchandise og lokal markedsføring. Med sit store kendskab til..

Øget beskyttelse mod vildledning i nye retningslinjer for prismarkedsføring

Sammen med Forbrugerrådet Tænk og en række erhvervs- og brancheorganisationer har Forbrugerombudsmanden revideret og opdateret sine retningslinjer for prismarkedsføring. Forbrugerombudsmanden forventer, at de nye retningslinjer vil skabe større klarhed og styrke beskyttelsen mod vildledende sparbudskaber. Retningslinjerne træder i kraft den 1. september 2017.Forbrugerombudsmandens erfaringer gennem de sidste par år, brug af nye udtryk og metoder i markedsføringen samt ønsker fra både erhvervs- og forbrugerside har været baggrunden for, at Forbrugerombudsmanden i samarbejde med forhandlingsparterne bag retningslinjerne fra 2013 nu har opdateret retningslinjerne.Retningslinjerne for prismarkedsføring er målrettet alle erhvervsdrivende, der bruger oplysninger om priser og andre salgsfremmende tiltag i deres markedsføring.”Jeg har haft konstruktive forhandlinger med Forbrugerrådet Tænk og..

Stort løft til Life Science kommunikation i Skandinavien

Kirsten Drejer er netop tiltrådt som bestyrelsesmedlem i reklame- og kommunikationsbureauet Lyhne & Co., hvor hun aktivt deltager i strategiudviklingen af ydelser målrettet Life Science industrien.Da Louise Lyhne tiltrådte som CEO i reklame- og kommunikationsbureauet Lyhne & Co. i 2015, havde bureauet allerede flere farmavirksomheder og medical device selskaber i kundeportefølje, men siden er kommunikationsbureauets andel af Life Science kunder vokset støt, bl.a. med tilgangen af porteføljeselskaberne i Novo Seeds. Som et led i et større strategisk tiltag valgte Lyhne & Co. derfor at etablere en separat enhed med hovedfokus på Healthcare og Life Science kommunikation; Lyhne Life.Det markante kompetenceløft var medvirkende til at overbevise Kirsten Drejer om, at en bestyrelsespost i bureauet var relevant. Kirsten Drejer siger: ”Louise Lyhne har identificeret at Life Science..

Digital beskyttelse: Når motorcykler og biler taler sammen

Ny Bosch-teknologi kan forhindre næsten en tredjedel af alle motorcykelulykker.- Forbindelse mellem motorcykler og biler sikrer motorcyklernes digitale synlighed- Dirk Hoheisel fra ledelsen hos Bosch: “Vi skaber en digital beskyttelse for motorcyklister”- Motorcyklister har 18 gange større risiko for at blive dræbt i en ulykke end bilister - Bosch-udviklingsprojekt med partnere som Autotalks, Cohda Wireless og DucatiStuttgart, Tyskland – Årets første varme dage markerer starten på motorcykelsæsonen – og desværre et stigende antal trafikulykker. Motorcyklister er blandt de mest udsatte trafikanter med 18 gange større risiko for at blive dræbt i en ulykke end bilister. Sidste år var der næsten 30.000 motorcykelulykker alene i Tyskland, og ca. 600 af disse kostede menneskeliv. En af hovedårsagerne er, at motorcyklisterne ofte bliver overset i trafikken – både i vejkryds og ved..

Finanskrisen gjorde hardcore gulvlægger til smykkesælger på nettet

Da finanskrisen var på sit højeste, måtte 54-årige John Denker efter 20 år i gulvbranchen lægge nye planer. Nu fryder han og konen Winnie sig i stor succes med sin webshop for herresmykker, Marjoe.dkJohn Dencker var hardcore gulvlægger, gik aldrig med smykker og kunne knap håndtere en computer til at betale regninger over sin netbank. Men finanskrisens hårde konsekvenser udtyndede simpelthen ordrebogen på Johns gulvmonteringsfirma, hvilket pressede ham til at springe ud i noget af en udfordring.”Tanken om nethandel startede, da jeg var en tur i Lidl og så nogle meget flotte herreure, som jeg købte og solgte videre på QXL med fortjeneste på 2-300 kr. pr ur – og hermed blev tanken om nethandel skabt.”Smykker kom efterfølgende ind i billedet, og den største grund til dette er produktets nemme håndterbarhed. Smykker fylder ikke meget og er nemt og billigt at sende. Jagten blev sat ind på..

Game of Thrones stjerne hjælper danske iværksættere

Sir Gregor Glegane fra Game of Thrones hjælper danske iværksættere med at præsentere et nyudviklet og unikt sikkerhedssystem. Det er nyt i crowdfunding-sammenhæng, at en lille opstartsvirksomhed har en verdenskendt skuespiller med i præsentationsvideoen og det øvrige markedsføringsmateriale.Fynoti er blandt de mindste alarmsystemer i verden, men i den kommende crowdfunding-kampagne er det et af jordens største og stærkeste mennesker, som lægger ansigt – og ikke mindst krop – til, når sikkerhedssystemet skal lanceres. Sir Gregor Glegane fra Game of Thrones, hvor han også er kendt som ”The Mountain”, spiller en central rolle i den godt fem minutter lange præsentationsvideo af Fynoti og i al den øvrige markedsføring.The Mountain tror på FynotiSkuespilleren bag The Mountain, Hafþór Júlíus Björnsson, skriver selv på Facebook om sit engagement i Fynoti-kampagnen, at han sagde ja..

Sådan undgår du at komme i klemme ved jobskifte

Når du skifter job, er der forskellige ting, du skal være opmærksom på både før du stopper, og efter du er startet det nye sted.Det er ikke helt lige meget, hvilke informationer du tager med dig videre i dit nye job, og hvilke e-mails du sletter fra din indbakke, når du gør klar til at lukke ned. Det er heller ikke helt ligegyldigt, hvordan og hvornår du gør omverdenen opmærksom på dit jobskifte. Samtidig er der nogle helt praktiske ting, du gør klogt i at tjekke op på, når du får en ny arbejdsgiver. Det fortæller advokatfuldmægtig Mads Cramer-Kam fra ADVODAN i Helsingør.Her får du overblik over, hvad du skal være opmærksom på før og efter et jobskifte.Hvilke informationer må slettes?Du skal være varsom med at slette e-mails og oplysninger, som kommer til en indbakke, din virksomhed har stillet til rådighed. Private e-mails må du gerne slette, når du stopper. Men alle..

Bosch etablerer ny halvlederfabrik i Dresden

Nøgleteknologi til Internet of Things: Milliardinvestering i 300-mm-teknologi.- Investering i den nye fabrik med op til 700 medarbejdere beløber sig til ca. en milliard euro.- Koncernchef Denner: Den nye halvlederfabrik er den største enkeltinvestering i Bosch’s mere end 130 års historie.- Dirk Hoheisel fra ledelsen hos Bosch: Som erhvervsområde giver Sachsen gode forudsætninger for udbygning af vores halvlederekspertise.- Forbunds- og delstatsregeringer hilser Bosch’s engagement i Tyskland velkommen.Stuttgart og Dresden, Tyskland – Bosch investerer fortsat kraftigt i Tyskland og etablerer en chipfabrik i Dresden. På den nye fabrik skal der fremstilles chip på basis af 300-mm-teknologi for at efterkomme efterspørgslen som følge af det stigende anvendelse af applikationer inden for internet of things (IoT) og mobilitet. Opførelsen af hightechfabrikken skal være afsluttet i..

Fælles indsats for færre ulykker i landbruget

Landbruget er et af de farligste erhverv i Danmark at arbejde i. Sidste år mistede 11 livet i en arbejdsrelateret ulykke i landbruget, og dermed var landbruget i 2016 det erhverv med flest dødsulykker.Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og formanden for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild har derfor besluttet at iværksætte en fælles indsats for færre arbejdsulykker i landbruget. Indsatsen bliver tilrettelagt i tæt samarbejde med Arbejdstilsynet og Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) for Transport, Service, Turisme og Jord til Bord.Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen siger:”De mange dødsulykker i landbruget kalder på akut handling. Det er menneskeliv, vi taler om, og hver dødsulykke er sin egen tragedie. Derfor igangsætter vi nu en fælles indsats for færre ulykker – for sammen står vi stærkere. Med indsatsen skal det sikres, at landmændene er klædt bedre på til at..

Puglisi starter gastronomisk gårdfestival

Den 19.-20. august inviterer Christian F. Puglisi til festival med fokus på gastronomi og landbrug på Farm of Ideas uden for Lejre. Festivalen Seed Exchange er gratis og byder på frøbytning, økologisk mad og debatter med internationale stjernekokke og ildsjæle som Carlo Petrini, Sean Brock, Claus Meyer og Frank ’Bonderøven’ Erichsen.For et år siden etablerede Michelinkokken Christian F. Puglisi gården Farm of Ideas, der ligger uden for Lejre og producerer bæredygtige råvarer til hans restauranter Relæ, BÆST, Manfreds og Mirabelle. Missionen er at skabe dialog mellem kokke og landmænd om den måde, vi producerer og distribuerer fødevarer på. For at fejre, at Farm of Ideas nu står på egne ben og viser vejen for mødet mellem gastronomi og landbrug, inviterer Puglisi under Copenhagen Cooking landmænd, stjernekokke, foodies og lokale beboere til to dages festival på sin gård. Der..

Verdensnyhed: Bosch udarbejder kort, der bruger radarsignaler til automatiseret kørsel

Succesrigt samarbejde med TomTom.- Det forventes, at de første køretøjer senest i 2020 vil levere data til radar road signature i Europa og USA.- Med radar road signature vil automatiserede køretøjer til enhver tid pålideligt kunne bestemme deres position, siger Hoheisel fra ledelsen hos Bosch. - Radar road signature fra Bosch er kompatibel med alle konventionelle kortformater.Stuttgart – Bosch og den hollandske udbyder af kort- og trafikdata TomTom har opnået et gennembrud i udviklingen af kort med høj opløsning til automatiseret kørsel. Det er lykkedes leverandøren af teknologi og serviceydelser som den første i verden at udarbejde et lokaliseringslag på basis af radarsignaler – et lag, der vil være absolut nødvendigt for kort som disse. Hidtil er videodata blevet brugt til dette formål. Bosch’s radar road signature er sammensat af milliarder af individuelle reflekspunkter. Disse..

Norvestor køber NetNordic

(Oslo, 27. juni 2017) Norvestor VII, L.P. (“Norvestor”), en fond ledet af Norvestor Equity AS, har underskrevet en aftale om køb af NetNordic.Efter opkøbet bliver Norvestor den største aktionær i NetNordic med ca. 75% af aktierne, mens ledelsen og medarbejderne vil eje de resterende 25%.NetNordic er en af ??de største uafhængige systemintegratorer i Norden med en ledende position inden for kommunikationsløsninger, netværk og sikkerhed. Selskabet blev etableret i 2001 og har oplevet en stærk vækst de seneste år, organisk og gennem opkøb i Norge, Danmark og Sverige. NetNordics partnere omfatter førende leverandører som Juniper, Huawei, Nokia, Polycom, Microsoft, Mitel, Unify, Palo Alto og Arbor. NetNordic leverer løsninger og tjenester indenfor Unified Communication (integrerede løsninger for sikker kommunikation mellem virksomheder såsom video, mobil, konference og kontaktcentre),..

Digital renovering sikrede fredet observatoriums historie

Brorfelde Observatorium var for få år tilbage i risiko for at ryge ned i glemslens sorte hul. Men en fredning og efterfølgende renovering med intelligent lyd, lys og billeder har gjort observatoriet til et udflugtspunkt for alle med interesse for himlen, stjernerne og observatoriets historieLidt syd for Holbæk, på én af de bakketoppe, der er kendt som De Sjællandske Alper, ligger et lille observatorium med en stor historie. Brorfelde Observatorium blev i 1953-1964 opført for Københavns Universitet af arkitekt Kaj Gottlob og landskabsarkitekt Georg Georgsen. Indtil 1996 spillede Brorfelde Observatorium en væsentlig rolle i den danske og internationale forståelse af astronomi. Både garvede astronomer, videbegærlige studerende og grundige håndværkere havde deres daglige gang på Brorfelde Observatorium, der var en levende arbejds- og forskningsplads. Døgnet rundt var observatoriet..

Oversættelser som en fast del af kommunikationsopgaven

I takt med den stigende internationalisering selv hos mindre virksomheder tilbyder kommunikationsbureauet Lindskov nu oversættelse som en fast del af leverancerne. Tiltaget er et led i det voksende bureaus vision om at være en one-stop-leverandør af kommunikationsydelser til kunderneDet er ikke kun internationale koncerner, der har brug for sprogversioneringer i deres kommunikation. Også mindre virksomheder har i stigende omfang behov for at få oversat marketingmaterialer, hjemmesider og mere komplicerede kommunikationsopgaver til andre sprog.Siden 2014 har det danske bureau været medlemskab af det internationale Comvort-netværk. Det internationale netværk med 80 bureauet i over 50 lande medfører også opgaver, der skal løses på tværs af landegrænser og kontinenter, hvilket også betyder opgaver, der skal bearbejdes på flere sprog.Behov for løsninger på flere sprogSom et led i bureauets..

Pas på salg af falske solbriller på Facebook

Sommermånederne er højsæson for svindlere, der med hackede facebookprofiler og vilde rabatter på mærkevare solbriller forsøger at lokke danske forbrugere i deres fælde. Hos e-mærket, den danske certificeringsordning for sikker og gennemsigtig e-handel, bliver man hver dag tippet af nye forbrugere, der er gået i svindlernes fælde. Heldigvis er der meget, du kan gøre for at spotte svindelsiderne.Når sommerferien nærmer sig og turen til varmere himmelstrøg er betalt, fristes man let, når de dyre Ray-Ban solbriller pludselig kun koster en tredjedel af prisen. Men du bør se dig godt for. Nettet er nemlig i stigende grad blevet legeplads for it-svindlere, der ser danskernes begejstring for nethandel som en oplagt mulighed for at narre penge og personlige oplysninger ud af dig. Se et eksempel på en svindelside med solbriller her http://www.galten-cykler.dk/Facebookannoncer et særligt..

6 tips til brug af kreditkort i udlandet

Skal man betale med kort eller kontant i udlandet? Og med kreditkort eller debetkort? Credi.dk giver dig en række tips til brug af kreditkort i udlandet, som får dig et skridt nærmere en sikker ferieøkonomi. Det er ikke så kompliceret at bruge penge trygt og sikkert i udlandet, så snart man har orienteret sig om de grundlæggende ’do’s and dont’ts’. 1. Betal altid med kreditkort – og medbring altid mindst to kortUdover dit debetkort, det vil sige dit normale bankkort udstedt af din dagligbank, bør du medbringe yderligere et kreditkort som minimum, når du rejser. Og du bør primært bruge kreditkortet på ferien. Debetkortet bør ligge et sikkert sted i eksempelvis en safe på hotelværelset eller lignende. Dermed har du kortet som en backup i tilfælde af, at du mister eller bliver frastjålet dit kreditkort. Grunden til at det er en god idé at betale med kreditkort i udlandet er, at du har..

Ejerskifte i teknologivirksomheden Danphone A/S

Generationsskifte efter 27 år i den maritime teknologivirksomhed Danphone A/S der skal sikre kontinuitet og vækst.Vi er glade for at kunne annoncere at Danphone A/S har fået nyt ejerskab. Danphone A/S har siden 1. december 2000 haft delt ejerskab af Ove Jensen og Jens Lucassen. Bestyrelsesformand Claus Christensen har siden foråret planlagt et generationsskifte da Jens Lucassen ønskede pensionering.Det nye ejerskab består pr 1. juli 2017 af Ove Jensen, Andy Reynolds og Claus Falk, der sammen vil sikre kontinuitet og udvikling af Danphone.Ove Jensen har været administrerende direktør i Danphone siden 1995. Andy Reynolds har været salgschef i Danphone siden 1999. Claus Falk er nytiltrådt næstformand for Danphone. Claus Falk er endvidere managing partner i investeringsvirksomheden Appo, der netop fokuserer på at skabe vækst i teknologiselskaber. Claus Christensen fortsætter..

Caverion bygger hovedafbryderen til Apples kæmpe datacenter i Viborg

Energinet har afgivet ordre til Caverion om at bygge en ny 150 kV højspændingsstation, der skal forsyne Apples kommende datacenter i Foulum ved Viborg med strømDet er et af verdens største datacentre, som Apple netop er påbegyndt opførelsen af i Foulum ved Viborg. Med en budgetteret anlægssum på 6,2 milliarder kroner er det samtidig den hidtil største udenlandske anlægsinvestering i Danmark.De mange servere, der skal installeres på Apples enorme datacenter kræver strøm – rigtig meget strøm. Derfor skal Apple have sin egen højspændingsstation, der fylder godt i landskabet, hvor arbejdet med byggeriet af selve datacenteret også er godt i gang. Omfattende opgave Energinet har hyret teknikentreprenøren Caverion til opgaven, der blandt andet omfatter at trække alle signal- og styrekabler samt opstille og montere alle højspændingskomponenter, tavler og relæfelter.Ib Jensen har arbejdet 42..

Digital udstilling giver museum nyt liv

Hvordan gør man en togudstilling levende? Den udfordring blev skaberne af en særudstilling om togrejser på Danmarks Jernbanemuseum sat over for. Løsningen blev digitale virkemidler, der taler til flere sanser og på den måde fører beskueren tilbage i tiden”At rejse er at leve” skrev H.C. Andersen i Mit Livs Eventyr fra 1855. Og selv om der er gået mere end 150 år siden det berømte citat så dagens lys, så har det i høj grad stadig sin relevans. Gennem tiden har rejseformerne ændret sig, men et transportmiddel, der har været en konstant i alle årene, er toget. I udstillingen ’Drømmenes Kupé’ fortæller Danmarks Jernbanemuseum historien om to institutioner inden for danskernes togrejser sydpå, nemlig Interrail og Wagon-Lits. Førstnævnte handler om fest, farver og følelsen af frihed, mens den sidste dufter af blød velour og høflige tjenere med tynde moustacher og hvide stofservietter over..

Mørke skyer over telebranchen

Mørke skyer over telebranchen Energistyrelsens netop offentliggjorte nøgletal viser med al tydelighed, at konkurrencen er benhård i telebranchen. I 2015 omsatte den danske telebranche for 39,3 mia. kr., hvilket er et fald på 1,9%. i forhold til 2014. Samtidig blev det samlede resultat for branchen mere end halveret, da den gik fra et resultat på 5,1 mia. kr. i 2014 til 2,4 mia. kr. i 2015. ”Selvom der er sket en lille stigning i omsætningen på f.eks. tv og bredbånd, så er det desværre grundlæggende en dårlig forretning at drive infrastruktur i Danmark. Det gør det svært at opretholde investeringsniveauet i Danmark, hvilket er et stort problem, hvis vi gerne vil skabe vækst og digitalisere samfundet,” siger Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation i IT-Branchen.Investeringerne er på et år steget en smule fra 6,3 mia. kr. og til 6,6 mia. kr. Men generelt er investeringerne i..

Jernbanens nye signalsystemer er på vej - men forsinket

Banedanmark er i øjeblikket i fuld gang med at etablere nye signalsystemer på jernbanen, der skal erstatte de gamle signalanlæg på S-banen og fjernbanen. Men tilpasningen af de nye systemer til den danske jernbane har vist sig mere kompliceret end forventet, og udrulningen bliver derfor forsinket op til et år på S-banen og op til to år på fjernbanen i forhold til den politiske aftale. Banedanmark forventer at være færdig med at installere de nye signalsystemer på S-banen i 2021 og på fjernbanen i 2023. Derudover bliver de nye signalsystemer dyrere end forventet – men overholder totalbevillingen.Der er flere årsager til forsinkelsen og fordyrelsen.”Forsinkelserne skyldes flere ting. Dels har vi i forbindelse med, at vi tog det nye signalsystem, CBTC, i brug på den første strækning på S-banen måttet erkende, at der er brug for mere tid til tests, end vi har planlagt med på både S-banen..

Danmarks bedste begynderbil: VW Up

For en førstegangskøber er Volkswagen Up det mest økonomiske køb. Det skyldes god gensalgsværdi og lave driftsomkostninger, viser analyse fra bilpriser.dk.For en førstegangskøber er bilverdenen en jungle. Skal jeg købe nyt? Skal jeg købe brugt? Hvilket mærke skal det være, og kan jeg få alle mine ønsker opfyldt for de måske 100.000 kroner, der er på budgettet? Det vil vi med hjælp fra bilpriser.dk her prøve at svare på.- Med den viden, vi har om bilmarkedet, synes vi, at det vil være oplagt at dele ud af den til gavn for de danske bilkøbere. Og det vil vi gøre løbende. Denne guide er kun den første, fortæller direktøren for bilpriser.dk, Thomas Groth.Og lad os springe til resultatet med det samme: Det mest sikre og økonomiske valg lige nu er en Volkswagen Up! 1.0 MPI BlueMotion Technology Take Up med fem døre, fem gear og 60 hk til 103.875 kroner inklusive levering. Den..

3 ansætter ny Head of eCommerce

Morten Storm Lind er netop tiltrådt som Head of eCommerce Som følge af en række organisationsændringer i teleselskabet 3 er 34-årige Morten Storm Lind netop blevet forfremmet til stillingen som Head of eCommerce. Her får han det overordnede ansvar for udvikling af 3’s digitale platforme, online marketing, konverterings-optimering, digitalt content og ikke mindst 3’s tilbud til kunderne om online selvbetjening på Mit 3.I ledelsen hos 3 ser man frem til at lade Morten Storm Lind lede 3 videre på den digitale rejse. ”Morten er arketypen på en digital indfødt person. Han tænker og lever digitalt og har rigtig mange spændende tanker og ideer til, hvordan vi skal lykkes med vores digitale strategi hos 3. Vi investerer som organisation massivt i digitalisering, og Morten skal sikre, at vi er med helt i front når det kommer til eCommerce med respekt for den gode brugeroplevelse,” siger..

Mørkelygten 2: Offentlighedsloven under lup

Jesper Tynells Mørkelygten affødte i 2014 omfattende debat om demokratiets tilstand, om forholdet mellem regering og folketing, mellem ministre og embedsmænd. Samtidig etablerede den "mørkelygten" som begreb i det politiske vokabular. Sidenhen er flere sager kommet til, og nu udkommer bogen i en ny, udvidet udgave med et særligt kritisk blik på Offentlighedsloven.Jesper Tynells Mørkelygten giver et hidtil uset indblik i, hvordan embedsmænd bliver sat til at tilskære tal, jura og faktuelle oplysninger, så de bedst muligt sælger regeringens politik. Siden bogen udkom i efteråret 2014, har den affødt en omfattende debat om demokratiets tilstand, om forholdet mellem regering og folketing, mellem ministre og embedsmænd.Nye sager er efterfølgende væltet frem. Sagen om landbrugspakken, Eritreasagen og senest MRSA-sagen er blot nogle af de mest omtalte eksempler på fortsat, målrettet..

Brugsforeningerne på Als går sammen

Nord-Als Brugsforening og Brugsen for Als og Sundeved vil fusioneres. Dermed skabes Danmarks største selvstændige brugsforening med en omsætning over en halv milliard kr. (ekskl. moms).Brugsen for Als Sundeved driver bl.a. Kvickly Sønderborg, tre SuperBrugser, seks Dagli´Brugser, 1 Fakta samt 11 OK tankanlæg, mens Nord-Als Brugsforening driver Kvickly Nordborg, Fakta Havnbjerg og et OK tankanlæg. ”Vi har rettet henvendelse til Brugsen for Als og Sundeved, fordi vi ønsker at fremtidssikre Kvickly i Nordborg. Med en sammenlægning opnår vi en lang række synergifordele, får et stærkere kapitalgrundlag og mulighed for at investere i en omfattende modernisering af varehuset,” siger varehusdirektør Jan Pedersen, Nord-Als Brugsforening. Målet er, at fusionen skal træde i kraft omkring 1. april 2017 efter ekstraordinær generalforsamling i Nord-Als Brugsforening. Men samarbejdet begynder..

Tysklandmesse i Odense den 26.10.2016

I samarbejde med arbejdsgiver- og brancheforeningen “Arbejdgiverne” inviterer Business Tyskland til Tysklandmesse i Odense den 26. oktober.Mød vores eksperter i diverse workshops og få mere at vide om•kultur og sprog•retsformer/selskabsret/ansvar for direktører•arbejdskraft, arbejdsmarked og arbejdsret, social sikring i Tyskland•etablering, skat, registrering hos myndigheder•finansiering, inkasso•markedsføring•omkostninger (arbejdskraft, ejendom, leje)•støttemulighederDu har mulighed for at tilmelde dig til tre ud af ti workshops, hvor•du kan møde tyske eksperter, som taler dansk og som har en ekstraordinær viden om etablering i Tyskland,•du kan søge svar på alle dine spørgsmål og få hjælp til at løse mulige problemer, uanset dit stadie,•du kan brainstorme med andre, som har interesser for eller erfaring med det tyske marked,•du får konkret viden, praktiske oplysninger og et..

Campen Auktioner nomineret til Europas vigtigste klassiker-bil-pris

Det er en stolt auktionarius Finn Campen, der går rundt i Randers i disse dage og øver sit skoletyske: Auktionshuset er nemlig nomineret til den store tyske klassikerpris ”Das Goldnene Klassik-Lenkrad”, der som en anden Oscar-uddeling hvert år hædrer både biler, personer og begivenheder der har gjort noget særligt for eller i klassikerverdenen. Det er primært det anseelige tyske magasin Auto Bild Klassik der står bag, og det er syvende gang prisoverrækkelserne finder sted. Hvert år under stor international bevågenhed og med meget stor deltagelse af magasinets læsere, der stemmer i et antal forskellige kategorier. Campen Auktioner er nomineret i kategorien ”Årets Fund” for ladefundet med 26 veteranbiler i det Sjællandske Boeslunde, auktion #352.I samme kategori har de tidligere vindere været alt fra bilforhandlere, der har gemt en komplet forretning væk i fyrre år til genfundne..

3.000 kroner blev til 10 ansatte

En Playstation 4, en computer, 3 par Levis bukser eller 2 HAY stole. Det er alt sammen ting, du hver især kan få for 3000 kroner. Dog er det lykkedes for 2 unge iværksættere fra Kolding, at forvandle samme beløb til 10 arbejdspladser på under et år.På under 1 år, har de 2 22-årige iværksættere Casper Edens og Marcus Møberg forvandlet 3.000 kroner til 10 ansatte, og en forventelig omsætning på 2 millioner i 2016.Virksomheden hedder SEO-Service, og beskæftiger sig med online markedsføring for andre virksomheder, primært med fokus på SEO (Søgemaskineoptimering). Det ligger dog ikke langt fra Casper og Marcus at være iværksættere. De har nemlig tidligere startet virksomhed hver for sig, begge i en alder af 19 år.De mødte hinanden i 2014 på Syddansk Universitet i Kolding, hvor de begge havde søgt ind på uddannelsen ”HA Entreprenørskab & Innovation”. På 3. semester blev SEO-Service stiftet,..

31.000 geocaching skatte i Danmark – og 3 millioner worldwide

Geocaching går amok! Efteråret 2016 er der 15 millioner aktive geocachere over hele verden på jagt efter knap 3 millioner skjulte skatte. I Danmark er omkring 40.000 skattejægere registreret, og der ligger 31.000 skatte skjult rundt om i det danske land. Turistforeninger, campingpladser og virksomheder har set ideen og udnytter jagtens fascination i deres markedsføring. Hop med på trenden.Geocaching – tekniknørdernes våde drøm? Ikke kun! Selvfølgelig fylder nørderne – de holder skarpt øje med nye caches og drager ud i nattens mulm og mørke for at være den allerførste til at finde cachen og skrive i logbogen. Men også pensionister og børnefamilier er bidt af jagten. Den første cache blev anbragt den 3. maj 2000 af Dave Ulmer fra Beaver Creek i Oregon. I dag ligger der næsten 3 millioner geocaches over hele verden. Efterårsferie? Geocaching er den ultimative turistguideBrug geocaching..

Ny Robot teknologi revolutionerer fotooptagelser for E-handel

PixMoor Packshot Automatisering af det samlede produktions workflow af de såkaldte still og 3D packshots, generer betydelige besparelser i tid, kompleksitet og omkostninger. Løsningen er den første af sin art på markedet og tilbyder uhyre enkel optagelse og 100% automatiseret flow og upload til egne systemer. Nutidens E-handel og anden online kommunikation generer et konstant stigende behov for vare fotografering for anvendelse i webshops, online generelt, i brochurer, tilbudsaviser, etc. Traditionelt har dette været varetaget af fotografer via eget studie eller via en studieservice ude i byen.Firmaet PixMoor har som de første i verden udviklet et komplet workflow automatiseret packshot foto system/-robot, som minimerer de samlede produktionsomkostninger og ikke mindst produktionstid med over 50% og som kan betjenes af alle.PixMoor konceptet..

Komplet museum sælges efter SKAT-beslutning: Ejeren er fortsat glad!

CTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> Komplet museum sælges efter SKAT-beslutning: Ejeren er... // # ###################################################################### # // // # Form validation customer to_payment // # ###################################################################### # // $(document).ready(function(){ $("#form_to_payment").validate({ rules: { accept_terms: { required: true } }, messages: { accept_terms: { required: 'Du skal accepterer handelsbetingelserne' } }, errorLabelContainer: "#error" }); }); // # ###################################################################### # // // # Form validation Search // # ###################################################################### # // $(document).ready(function(){ $("#pwsearch").validate({ rules:..

Social entreprenør vil give overvægtige børn en ny chance i Hillerød

Social entreprenør Lotte Hornemann Søjborg, der arbejder på at etablere et Healthy Kids Academy for 9-12 årige overvægtige børn i Hillerød, kan nu kalde sig Change Leader. Den internationale organisation Reach for Change har givet hende titlen og sendt hendes projekt Healthy Kids Academy videre som et ud af otte, der nu vil indgå i et ambitiøst 12-måneders Inkubationsprogram.Et ’Healthy Kids Academy’, hvor overvægtige børn i Hillerød, trygt kan komme med deres familier og på en gang få forøget deres livkvalitet og tabe sig, er kommet et vigtigt skridt nærmere at blive til virkelighed. Kvinden bag projektet, social entreprenør Lotte Hornemann Søjborg, er i skarp konkurrence blevet udpeget som en ud af otte Change Leaders af organisationen Reach for Change. I november afgøres det om hun også kan kalde sig årets Game Changer.Reach for Change definerer selv en Change Leader..

Kontrol af kunders forbrug skaber loyalitet

Hos teleselskabet 3 har man succes med at tilbyde sine kunder et tjek af deres mobilforbrug. Målinger fra 3 viser, at det øger kundetilfredsheden at få tjekket sit forbrug igennem. 3 oplever, at det skaber loyalitet og gennemsigtighed overfor kunderne. Med tilladelse fra kunden tilbyder teleselskabet 3 sine kunder et såkaldt abonnementstjek, der pr. mail meddeler kunden om, hvorvidt det kan betale sig at skifte abonnement. Tiltaget har vist sig at give pote og øger kundetilfredsheden. 3’s interne målinger fra det seneste år viser, at kunder der har fået tjekket deres forbrug er mindst 13 % mere tilfredse end kunder, der ikke har fået tjekket deres forbrug. Målingerne viser også, at størstedelen af teleselskabets kunder, hele 59 %, har det rette abonnement i forhold til deres forbrug, og at omkring 25 % af de kunder som anbefales at skifte abonnement vælger at følge anbefalingen og..

Dansk ferieboligportal stormer frem: Omsætningen tredoblet på et år

Der er fuld fart på forretningen for Campaya.dk, der på kort tid er blevet en af Danmarks største sommerhussøgemaskiner. Omsætningen for 2016 overstiger allerede nu sidste års resultat.Campaya.dk har med sine mere end 100.000 ferieboliger på mindre end tre år etableret sig som en af landets største sommerhusudlejere. Internetportalen gør det muligt at søge blandt størstedelen af sommerhusene på det danske marked på tværs af sommerhusudlejningsbureauer og et stort antal private udlejere, og forbrugerne har for alvor taget konceptet til sig i 2016. Campaya.dk har i årets første seks måneder registreret en stigning i omsætningen på 300 procent. Det betyder, at omsætningen for 2016 allerede nu overstiger sidste års omsætning.– Første halvår af 2016 er gået over al forventning. Vi har kunnet noteret mere end dobbelt så mange sommerhusbookinger som i samme periode sidste år, hvilket har..

Den Hirschsprungske Samling får ny direktør

Kulturministeriet har ansat Gertrud Oelsner som ny direktør for Den Hirschsprungske Samling.Gertrud Oelsner er født i 1972. Hun er mag.art. og forsvarer senere i år sin ph.d.-afhandling med titlen ”En fælles forestillet nation? Dansk landskabsmaleri 1800-1875” på Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet. Gertrud Oelsner er specialist inden for dansk kunst fra 1800-tallet, hvilket netop Den Hirschsprungske Samling er et fornemt eksempel på. Gertrud Oelsner kommer fra en stilling som afdelingsleder og forskningsansvarlig ved Fuglsang Kunstmuseum. Hun har gennem en årrække været kurator på en lang række udstillinger og har en vidtrækkende foredrags- og forfattervirksomhed med sig i bagagen. Gertrud Oelsner tiltræder stillingen som direktør for den fornemme samling den 1. november 2016 og afløser dermed den nuværende direktør Marianne Saabye, som har siddet på posten i..

Pizzeria vedtager bøde for ulovlig tobaksreklame

Pizza 73 skal betale 30.000 kroner for at reklamere ulovligt for tobak på hustandsomdelte menukort. Det sker efter, at Forbrugerombudsmanden anmeldte sagen til politiet.Pizza 73 fra Vanløse har vedtaget en bøde på 30.000 kroner for at reklamere med salg af cigaretter i en periode i begyndelsen af juli 2015. Cigaretreklamerne fremgik i deres menukort, som var omdelt til ca. 2.000 hustande.Det er i strid med tobaksreklameloven, der forbyder alle former for tobaksreklame. Derfor politianmeldte Forbrugerombudsmanden pizzeriaet i november sidste år.Forbrugerombudsmand, Christina Toftegaard Nielsen, siger:”Det er i vores klare interesse, at alle overholder forbuddet mod reklame for cigaretter og andre tobaksvarer. Det glæder mig derfor, at Pizza 73 erkender lovbruddet ved at vedtage bøden.”Tobaksreklamelovens § 3, stk. 1:Alle former for reklame for tobaksvarer er forbudt.

Tivoli lancerer ny digital forlystelse

I månedsvis og i al hemmelighed har Tivoli i samarbejde med Intertisement, der er blandt Skandinaviens førende udviklere indenfor augmented reality, skabt et nyt mobilspil, der hedder Zombiespillet. Spillet skiller sig ud fra andre lignende spil, fordi det med hjælp fra kameraet på smartphonen blender animation og virkelighed sammen, hvorefter et nyt univers opstår. 14. oktober er der verdenspremiere på det nye spil, der er blandt det første af sin art i Danmark.Der har været tale om et langt og kompliceret udviklingsarbejde. Det skal alt sammen give gæsterne i Tivoli en ny digital oplevelse, og bidrage til, at flere teenagere og spille-glade gæster tager turen til Carstensens Have under Halloween i Tivoli. Zombiespillet er et nyudviklet såkaldt augmented reality Zombie-spil til smartphonen, der giver virkeligheden, en ekstra digital animeret dimension. Når spillet er på..

Acronis udvider distributionsaftale med Liga i Danmark, Norge og Finland

Den danske IT-distributionsvirksomhed, Liga, udnævnes til hoveddistributør for Acronis i tre nordiske lande.København – 22. september 2016 – Acronis, en verdensførende leverandør af hybrid beskyttelse af internetdata, har i dag annonceret, at virksomheden udvider sin aftale med den danske IT-distributionsvirksomhed, Liga. Den udvidede aftale medfører bl.a., at Liga påtager sig rollen som hoveddistributør af Acronis’ produkter i Danmark, Norge og Finland.Den nye aftale, som effektueredes pr. 1. juli 2016, har ikke blot resulteret i, at Liga er ansvarlig for alle salgsaktiviteter, men også, at virksomheden nu har ansvaret for markedsføring af Acronis’ sikkerhedskopieringsprodukter og produkter til sikring ved totalt nedbrud på tværs af regionen.I takt med, at salgs- og markedsføringslandskabet bevæger sig væk fra en traditionel salgsmodel og begynder at inkludere mere indholdsbaseret..

Nu kan det offentlige afskaffe passwords

En ny løsning kan gøre det let for medarbejderne i det offentlige at hurtigt og sikkert logge på, og på den måde skabe mere tid til de ‘varme hænder’ og mindre tid brugt på passwords.En ny løsning kan gøre det let for medarbejderne i det offentlige at hurtigt og sikkert logge på, og på den måde skabe mere tid til de ‘varme hænder’ og mindre tid brugt på passwords.Løsningen hedder SmartSignatur Server 3. Med den kan man opnå sikker adgang til alt fra Fælles Medicinkort til NemLog-in, almindelig Windows og ligeledes iPads.Man undgår SMS-koder, privat NemID, særlig VPN eller andre 2-faktor metoder til at logge på.Man kan endda få metoden kombineret med sine dørkortDet nye i SmartSignatur Server 3 er en løsning, som gør det let at logge på forskellige computere med et såkaldt smartcard (det samme som et kreditkort med chip) – og det kan også fungere som adgangskort.“Rigtig mange..

Sådan ungår handicappede P-bøder

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); Når man har handicap-parkeringskort gælder der lempelige regler, når man parkerer på de offentlige parkeringspladser. Men på de private p-pladser gælder andre regler. Og det er en del bilister med handicap-parkeringskort ikke klar over.Parkerings-selskabet ONEPARK styrker nu sin information til handicappede bilister, så de kan undgå ærgerlige kontrolgebyrer på grund af manglende kendskab til reglerne. Det skal være nemt at være mobil som handicappet i Danmark. Derfor er de bedste parkeringspladser ofte forbeholdt bilister med et handicap-parkeringskort. Det er ekstra brede p-båse, så man f.eks. som kørestolsbruger har plads til at komme ind og ud af bilen. Handicap p-pladserne..

TDC Group og KMD indgår ny aftale om mainframe-drift

Outsourcing: TDC Group har efter en udbudsrunde indgået en ny aftale med den danske it-koncern KMD om drift af deres mainframe-platform. De to store teknologiaktører fortsætter samarbejdet i yderligere fem år. KMD ser aftalen som en bekræftelse af det gode samarbejde og den støt stigende position i erhvervssegmentet.Det bliver den danske it-koncern KMD, der skal drive mainframe-platformen for telekoncernen TDC Group. Det er resultatet af et netop gennemført udbud hos TDC Group. Aftalen mellem KMD og TDC Group gælder for de næste fem år med mulighed for forlængelse. Tidligere blev opgaven varetaget i samarbejde med Tata Consultancy Services, TCS, men fremover varetager KMD alle driftsopgaverne på mainframe-platformen. I TDC Group er man tilfredse med den nye aftale. - Vi ser frem til at forsætte samarbejdet med KMD. Vi oplever KMD som en solid og driftssikker leverandør på området, og..

Pårørende skal ses – og ikke kun som en ressource

Pårørende kan være en stor hjælp i behandlingen af alvorligt syge. Samtidig har de pårørende ofte selv brug for at blive set og hørt. Sundhedsstyrelsen fremhæver sammen med Danske Patienter tre gode eksempler på inddragelse af pårørende.Som sundhedsperson er det vigtigt, at du er opmærksom på, at de pårørende ikke kun er en ressource, der kan inddrages, men at de pårørende selv kan have behov for støtte. De pårørendes behov kan være knyttet til deres egne selvstændige behov i en svær situation. De kan også have behov for hjælp til at være den bedst mulige støtte for den syge. Derfor er det vigtigt, at de pårørende bliver støttet og inddraget bedst muligt. Sundhedsstyrelsen har tidligere udgivet en pjece med gode råd om inddragelse af pårørende til alvorligt syge. Og nu har Danske Patienter lavet tre korte film for Sundhedsstyrelsen. Hver film beskriver en case, hvor personalet har..

Horsens' borgmester vil samarbejde med deleøkonomisk platform

$(document).ready(function() { $("a.oembed").oembed(null,{ includeHandle: false, maxWidth: 428, maxHeight: 328 }); }); Jeg kan anbefale mineisyours. Det er en lokal, god virksomhed, rigtig innovativ, og lidt skræmmende for mig og min generation, men samtidig også så pirrende og spændende, at jeg bliver nødt til at prøve det af, sagde Horsens borgmester Peter Sørensen. Lørdag mødte han de lokale iværksættere bag Danmarks første seriøse deleøkonomiske platform, da de præsenterede sig i bytorvHorsens.Horsens' borgmester Peter Sørensen besøgte lørdag mineisyours' stand i storcentret bytorvHorsens. Nu tror han på, at Danmarks første seriøse deleøkonomiske platform, som er startet af lokale iværksættere, kan bidrage til udmøntningen af kommunens grønne vækststrategi, som har et mål om at..

Ny strategi skal give vækst i dansk turisme

Danmark skal i 2025 have en tredjedel flere turister og turismeomsætningen skal nå 140 mia. kr. Med en række turismefremmende initiativer skal en ny national strategi for dansk turisme sætte en fælles retning for dansk turisme. Strategien blev i dag lanceret i Legoland af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.Turisme er ’big business’ i Danmark med en årlig omsætning, der nærmer sig de 95 mia. kr. og en beskæftigelse svarende til ca. 115.000 fuldtidsarbejdspladser.På globalt plan forventes turismen at vokse med knap 4 pct. årligt i de kommende år, og nu skal en ny national strategi medvirke til, at Danmark får del i den globale turismevækst. Det er ambitionen, at Danmark i 2025 har en tredjedel flere turister, svarende til 17 mio. flere overnatninger end i 2015, og at turismeomsætningen når 140 mia. kr., hvilket er 45 mia. kr. mere end i 2014. Samtidig skal de udenlandske..

Great China og dealsitet tilbudibyen.dk har vildledt forbrugerne

Det var ikke sandt, at man kunne spare 64 % ved at købe en sushimenu hos Great China via dealsitet Tilbudibyen.dk. Normalprisen var beregnet forkert, og derfor var det vildledende markedsføring, vurderer Forbrugerombudsmanden.Great China og dealsitet tilbudibyen.dk har overtrådt markedsføringsloven ved at love forbrugerne en større besparelse, end de reelt fik. Tilbuddet for en sushimenu lød på 285 kroner mod normalprisen på 794 kroner. Men dén menu, som blev solgt til 285 kroner, fandtes ikke i det daglige sortiment. Normalprisen var beregnet ved, at man havde lagt prisen på de enkelte stykker sushi sammen. Forbrugerombudsmanden konkluderer, at det er vildledende i strid med markedsføringsloven at markedsføre et tilbud med en oplysning om en normalpris for en menu, som slet ikke er en del af restaurantens sædvanlige menu, og derfor heller ikke havde en normalpris...

Opladning som ved et trylleslag

Bosch og partnere udvikler ladesystem for at skabe en innovativ infrastruktur for vedvarende energinet.- Under ledelse af Bosch undersøger partnere i projektet BiLawE et induktivt ladesystem, der også kan sende energi tilbage- Elbiler skal som intelligente energilagringsenheder integreres i lysnettet - Projektet har til formål at sikre høj tilgængelighed af mobil lagring af vedvarende energi Stuttgart – Hvad en power bank er for mobiltelefoner, kan batterilagringssystemer i elbiler fremover være for lysnettet med vedvarende energi: en ekstern batteripakke. Egentlig ganske praktisk – hvis det ikke var for de irriterende ladekabler. I dag skal bilisterne trodse elementerne for at slutte kablet fra ladestanderen til deres elbiler. Det kan ændre sig: Som projektkoordinator arbejder Bosch sammen med Fraunhofer Society og GreenIng GmbH & Co. KG på forskning i et innovativt..

Rapport bekræfter: Reelt og solidt realkreditsystem

Ekspertudvalget under ledelse af professor Nina Dietz Legind har nu afleveret sin rapport om mobiliteten på det danske realkreditmarked.En samlet finanssektor bestående af Realkreditrådet, Realkreditforeningen og Finansrådet udtaler på baggrund af rapporten:Der er tale om en gennemarbejdet rapport med mange gode pointer, som igen understreger, hvorfor det danske realkreditsystem er værd at kæmpe for. Rapporten viser, at den danske realkreditmodel er meget gennemsigtig, med lave priser og gunstige vilkår til låntagerne, både hvad angår de løbende kreditomkostninger og fordelagtige indfrielsesmuligheder.Som sektor har vi spillet konstruktivt ind med konkrete anbefalinger, der styrker forbrugerbeskyttelsen yderligere. For eksempel bedre kommunikation om baggrunden for bidragsforhøjelser og mulighederne for at skifte institut, at institutterne fremover ikke må opkræve et indfrielsesgebyr,..