Find vej: Forside » Artikler » Ejerskifte i teknologivirksomheden Danphone A/S

Ejerskifte i teknologivirksomheden Danphone A/S


Generationsskifte efter 27 år i den maritime teknologivirksomhed Danphone A/S der skal sikre kontinuitet og vækst.Vi er glade for at kunne annoncere at Danphone A/S har fået nyt ejerskab.
Danphone A/S har siden 1. december 2000 haft delt ejerskab af Ove Jensen og Jens Lucassen. Bestyrelsesformand Claus Christensen har siden foråret planlagt et generationsskifte da Jens Lucassen ønskede pensionering.

Det nye ejerskab består pr 1. juli 2017 af Ove Jensen, Andy Reynolds og Claus Falk, der sammen vil sikre kontinuitet og udvikling af Danphone.
Ove Jensen har været administrerende direktør i Danphone siden 1995. Andy Reynolds har været salgschef i Danphone siden 1999. Claus Falk er nytiltrådt næstformand for Danphone. Claus Falk er endvidere managing partner i investeringsvirksomheden Appo, der netop fokuserer på at skabe vækst i teknologiselskaber. Claus Christensen fortsætter som bestyrelsesformand.

I forbindelse med generationsskiftet er udviklingsingeniør Helge Lyngesen endvidere blevet ansat til at styrke hardwareudviklingen i Danphone.
Danphone udvikler, producerer og sælger maritime kommunikationssystemer samt produkter til gennemførsel af inspektion af radio- og sikkerhedsudstyr på skibe. Danphone har kunder i mere end 80 lande.
Markedet for Danphone udvikler sig positivt grundet stigende volumen i skibstrafik og øgede krav til kommunikation og sikkerhed til søs. Dette betyder vækst i antal systemer og øget udvikling med fokus på funktion, pålidelighed og digitalisering.

For mere baggrundsviden se www.danphone.com

Kontaktperson: Claus Falk cf@danphone.com tel 40120000

Billede: De nye ejere Ove Jensen, Andy Reynolds og Claus Falk foran Danphones kontor i Pandrup.

Lagt på bukom.dk den 23-08-2017 af Thomas