Find vej: Forside » Artikler » Game of Thrones stjerne hjælper danske iværksættere

Game of Thrones stjerne hjælper danske iværksættere


Sir Gregor Glegane fra Game of Thrones hjælper danske iværksættere med at præsentere et nyudviklet og unikt sikkerhedssystem. Det er nyt i crowdfunding-sammenhæng, at en lille opstartsvirksomhed har en verdenskendt skuespiller med i præsentationsvideoen og det øvrige markedsføringsmateriale.Fynoti er blandt de mindste alarmsystemer i verden, men i den kommende crowdfunding-kampagne er det et af jordens største og stærkeste mennesker, som lægger ansigt – og ikke mindst krop – til, når sikkerhedssystemet skal lanceres. Sir Gregor Glegane fra Game of Thrones, hvor han også er kendt som ”The Mountain”, spiller en central rolle i den godt fem minutter lange præsentationsvideo af Fynoti og i al den øvrige markedsføring.

The Mountain tror på Fynoti
Skuespilleren bag The Mountain, Hafþór Júlíus Björnsson, skriver selv på Facebook om sit engagement i Fynoti-kampagnen, at han sagde ja til at deltage, fordi han tror, at Fynoti ”…vil tilføre værdi til en masse mennesker…” – og opfordrer folk til at tjekke videoen ud.
”Den udmelding medførte 70.000 views af videoen det efterfølgende døgn,” fortæller Throstur Mar Sveinsson, som er medstifter af Fynoti. Ligesom The Mountain stammer han fra det barske Island, som gennem de sidste 20 år har frembragt flere af verdens stærkeste mænd. Hafþór Júlíus Björnsson vandt fx sidste europamesterskab og blev nummer to til verdensmesterskabet.

Tyverialarm, nabohjælp og personlig alarm i ét
”Vi synes selv, at vi bringer noget nyt og virkelig stærkt til markedet, og at figuren The Mountain formidler det rigtig godt. Fynoti kombinerer den personlige alarm og hjemmealarmen med nabohjælp i én samlet kick-ass-løsning – og så til en pris, hvor alle kan være med,” lyder det fra Throstur Mar Sveinsson.
Netop det at Fynoti er en komplet løsning til både tyverisikring, nabohjælp og personlig sikkerhed og alligevel fås helt ned til bare 9 dollars – omkring 65 danske kroner – er ikke set før.

Naboerne er de hurtigste
I praksis er naboerne nemlig de allerbedste til at sikre mod tyveri og komme til undsætning, hvis du får brug for hjælp – fordi de er tættest på. Med Fynoti kan du nemt opbygge et nabo-netværk og har samtidig en lille, handy tyverialarm (med masser af forskellige covers at vælge imellem) – det hele styres online via en app på mobilen.
”Vi er stadig i gang med mindre test og småændringer, men vi har på nuværende tidspunkt en funktionel prototype, som virker, og som vi glæder os helt vildt til at lancere,” fortæller Throstur Mar Sveinsson.

Bak op om Fynoti, og få den til 9 dollars
Du finder videoen med The Mountain på Fynotis Facebookside eller på fynoti.com, hvor du også kan tilmelde dig Fynotis nyhedsbrev. Så er du sikker på at få besked, når crowdfunding-kampagnen går i luften – formentlig i slutningen af denne måned – hvor du kan få den unikke sikkerhedsløsning til early bird-prisen på blot 9 dollars, når du bakker Fynoti op på crowdfunding-siden.

Lagt på bukom.dk den 23-08-2017 af Thomas