Find vej: Forside » Artikler » Fusion af Københavnsk markedsføringsbureau og Århusiansk Webbureau

Fusion af Københavnsk markedsføringsbureau og Århusiansk Webbureau

SpotOn Marketing har fusioneret med Hoeks.dk og er dermed blevet et fullservice-webbureau.

Megafons trendanalyse for 2012 viser, at der i år ikke forventes en fremgang i danske virksomheders online mediebudget. På trods af dette, har både Hoeks.dk og SpotOn Marketing oplevet en kraftig vækst.

De to bureauer, der begge hjælper små og mellemstore virksomheder, har nu indgået en fusion for at stå endnu stærkere i markedet.

Vi supplerer hinanden godt. Vores faglige kompetencer er meget forskellige og ved sammenlægningen bliver vi nu et fullservice-webbureau, hvilket gavner nuværende såvel som nye kunder. Målet er stadig det samme; At hjælpe virksomheder med at blive mere synlige online, siger Simon Salomonsson fra SpotOn Marketing.

Webbureauet Hoeks.dk har siden 2008 udviklet hjemmesideløsninger, samt været underleverandør til en række større reklamebureauer. Marketingbureauet SpotOn Marketing har arbejdet med online markedsføring siden 2010, og har hjulpet lokale virksomheder, med at blive mere synlige på internettet.

De to virksomheder har tidligere, med stor succes, arbejdet sammen og kender til hinandens kompetencer. Idéen om at slå sig sammen, var derfor nærliggende.

Siden fusionen har SpotOn Marketing haft en betydelig kundetilgang. De har derfor udvidet medarbejderstablen, der nu tæller 11 medarbejdere og er flyttet til nye og størrer lokaler i hjertet af København. Trods fusionen, har de valgt at bibeholde kontoret i Århus, og hjælper stadig lokale virksomheder i hele landet.

Små- og mellemstore virksomheder er begyndt at forstå vigtigheden af at markedsføre sig på internettet. Tendensen viser at mange søger efter lokale informationer på computeren eller mobiltelefonen. Vores fusion gør at vi står stærkere i markedet, da vi nu kan tilbyde vores ekspertise indenfor både webudvikling og online markedsføring, Siger Simon Salomonsson fra SpotOn Marketing.

Det fusionerede bureau har nu adresse i Kompagnistræde 33, som er en historisk ejendom fra 1734, hvor digter Frederik Paludan-Müller og Chr. Winther boede i 1800- tallet og hvor den den tidligere virksomhed Designgrafik A/S har holdt til siden 1968.

Lagt på bukom.dk den 30-08-2012 af Thomas