Find vej: Forside » Artikler » Ny butikskoordinator i Panasonic Center

Ny butikskoordinator i Panasonic Center


Panasonic Center kæden har pr. 1. juli ansat ny butikskoordinator, Lars Dahlstrøm. Hans opgaver vil være at hjælpe butikkerne i kæden med planlægning af lokal markedsføring og den daglige butiksdrift.Lars Dahlstrøm har en spændende profil. Han kommer fra en stilling som Medie/salgskonsulent hos Jysk Fynske Medier P/S, hvor han har været de sidste 4 år. Tidligere har han arbejdet som butikschef i expert Assens i 7 år og før det førstemand i en 2tal butik i Silkeborg i 6 år. Direktør for foreningen, Jens Krogh, ser frem til samarbejdet:

“Lars har således både de nødvendige kompetencer og solid erfaring, så han på bedste måde kan supportere vores butikker både med hensyn til planlægning af lokal markedsføring og egentlig butiksdrift.”

Som butikskoordinator er det Lars’ opgave at hjælpe de lokale butikker med den daglige drift, merchandise og lokal markedsføring. Med sit store kendskab til branchen skal han fungere som hjælper og sparringspartner til butikscheferne.

Yderligere skal Lars også være ansvarlig for den online markedsføring. Panasonic Center vil fremadrettet optimere deres indsats på området, hvor de førhen primært havde fokus på at reklamere via tilbudsaviser og lokale annoncer. Centerforeningen ønsker at supplere den lokale markedsføring med fokus på SEO-optimering og mere synlighed på de sociale medier. En af Lars’ opgaver vil derfor være at stå for driften af foreningens Facebook side og nyhedsbrevene til Club Panasonic medlemmer. Samtidig skal han optimere og vedligeholde hjemmesiden og e-shoppen.

Panasonic Center er en nytænkende forening. Centrene har haft stor succes med deres All-Inclusive tv tilbud, hvor de både leverer, tilslutter og hjælper med at installere tv-et korrekt. Deres 30 års jubilæum sidste år er et pejlemærke for deres succes i en branche, der tendensen ellers er nedadgående. Med tiltrædelsen af den nye butikskoordinator viser Panasonic, at de stadig er i udvikling og har ambitiøse fremtidsplaner.

Lagt på bukom.dk den 23-08-2017 af Thomas