Find vej: Forside » Artikler » Ny Robot teknologi revolutionerer fotooptagelser for E-handel

Ny Robot teknologi revolutionerer fotooptagelser for E-handel


PixMoor Packshot Automatisering af det samlede produktions workflow af de såkaldte still og 3D packshots, generer betydelige besparelser i tid, kompleksitet og omkostninger. Løsningen er den første af sin art på markedet og tilbyder uhyre enkel optagelse og 100% automatiseret flow og upload til egne systemer.
Nutidens E-handel og anden online kommunikation generer et konstant stigende behov for vare fotografering for anvendelse i webshops, online generelt, i brochurer, tilbudsaviser, etc.
Traditionelt har dette været varetaget af fotografer via eget studie eller via en studieservice ude i byen.

Firmaet PixMoor har som de første i verden udviklet et komplet workflow automatiseret packshot foto system/-robot, som minimerer de samlede produktionsomkostninger og ikke mindst produktionstid med over 50% og som kan betjenes af alle.

PixMoor konceptet tilbyder valgfrit optage format, så som Still billeder, 360 graders spin og 3D, i en samlet automatiseret proces, så let som vi i dag anvender en kopimaskine. Placer emnet i systemets studie front-end enhed, registrer produktet via stregkode, tryk på ”enter” og emnet ligger klart i skyen efter få minutter, fritlagt, web optimeret, QR kode og hostet med support for I-frame for direkte web upload. Processer der tidligere krævede specialiserede folk og kunne tage timer og dag, kan nu udføres af alle på minutter.

PixMoor front-end studier kan leveres i flere varianter far faste emnet op til 70x70 cm. som en boks enhed, eller som større indbyggede studier for større emner, tøj giner, etc. (PixMoors tøj løsninger understøtter som standard Hindsgauls Foto-giner direkte).

PixMoor Cloud back-end sørger automatisk for SEO optimeret stregkode/EAN nummerering, fritlægning af baggrund, indlægning af logo eller vandmærke, web optimering, QR kode generering, I-frame generering, samt hosting i PixMoor mediabank eller fuld automatisk overførsel til kundens egen mediebank eller Digital Asset Management (DAM) system.

PixMoor Packshot Automation (PPA) optimerer således det komplette workflow ved fotooptagelser og retter sig mod firmaer med et større løbende foto behov, foto studier, reklamebureauer, etc.

PixMoor Danmark har via partnere etableret studier rundt omkring i Danmark, for kunder som ikke har konkret behov for eget udstyr. Mulighederne og besparelserne i omkostninger og tid er de samme.

Det er PixMoors teori at packshot/Foto 3D Robotter vil finde indpas overalt, som vi i dag kender det fra fotokopimaskinen. Teknologien kan anvendes i alle industri vertikaler, herunder FMCG, Industri, Mode, design, etc.

Kontakt os venligst for yderligere information, demo, etc.

Lagt på bukom.dk den 04-10-2016 af Thomas