Find vej: Forside » Artikler » TDC Group og KMD indgår ny aftale om mainframe-drift

TDC Group og KMD indgår ny aftale om mainframe-drift


Outsourcing: TDC Group har efter en udbudsrunde indgået en ny aftale med den danske it-koncern KMD om drift af deres mainframe-platform. De to store teknologiaktører fortsætter samarbejdet i yderligere fem år. KMD ser aftalen som en bekræftelse af det gode samarbejde og den støt stigende position i erhvervssegmentet.Det bliver den danske it-koncern KMD, der skal drive mainframe-platformen for telekoncernen TDC Group. Det er resultatet af et netop gennemført udbud hos TDC Group. Aftalen mellem KMD og TDC Group gælder for de næste fem år med mulighed for forlængelse.

Tidligere blev opgaven varetaget i samarbejde med Tata Consultancy Services, TCS, men fremover varetager KMD alle driftsopgaverne på mainframe-platformen.

I TDC Group er man tilfredse med den nye aftale.

- Vi ser frem til at forsætte samarbejdet med KMD. Vi oplever KMD som en solid og driftssikker leverandør på området, og vi forventer, at vi med den nye aftale med KMD kan fortsætte de gode takter, siger IT-direktør i TDC Group, Charlotte Hersdorf.

Også hos KMD er der glæde over den nye aftale:

- Vi har gennem flere år haft et godt og stærkt samarbejde med TDC Group, og vi er glade for den fortsatte tillid. Vi ser aftalen som en bekræftelse af, at vi er i stand til at tiltrække og fastholde nogle af landets vigtigste og centrale erhvervskunder, siger Jesper Kryhlmand, Executive Vice President for Erhverv & Infrastruktur i KMD.

Tidligere på året har KMD indgået en række nye aftaler med blandt andre GF Forsikring, Banedanmark og RSA Group.

Om TDC Group
TDC Group er Danmarks foretrukne udbyder af kommunikation- og underholdningsløsninger. Millioner af kunder i Danmark og Norge får hurtig og let adgang til musik, tv og film på alle platforme, når som helst og hvor som helst. TDC Group ejer og driver Danmarks bedste mobilnet, landets største underholdningsunivers og er med sit nordiske netværk en vigtig udbyder af avancerede kommunikationsløsninger til både store og små virksomheder.

Om KMD
KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD's forretning udspringer af egen softwareudvikling. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark. KMD har gennem de seneste år opbygget en solid portefølje af private kunder og løser i dag opgaver for mere end 800 danske og udenlandske virksomheder. Ved at overlade opgaver som it-drift og systemvedligeholdelse, løn- og personaleadministration samt printopgaver til KMD kan virksomhederne fokusere på egne kernekompetencer - til fordel for den daglige forretning, strategi og innovation. KMD koncernen har en årlig omsætning på knap fem milliarder danske kroner og har omkring 3.200 ansatte.

Lagt på bukom.dk den 22-09-2016 af Thomas